Κλεάνθης Κωνσταντινίδης

O Κλεάνθης Κωνσταντινίδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984.

Σε ηλικία μόλις εφτά ετών, ξεκίνησε μαθήματα πιάνου και στη συνέχεια έκανε μαθήματα keyboards με το Βασίλη Κατσαρό οπου και ολοκλήρωσε τα προγράμματα σπουδών της Μέσης τάξης στο ωδείο αλίμου.

Σπούδασε Ηχοληψία και Μουσική Τεχνολογία στο Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ και στη συνέχεια παρακολούθησε μία σειρά μαθημάτων στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο - Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών στο τμήμα Αρχιτεκτονική και ακουστική μελέτη χώρου μέσω του προγράμματος σπουδών για μεταπτυχιάκο στην Ελλάδα.

Εργάστηκε ως καθηγητής στο τμήμα Ηχοληψίας και Μουσικής Τεχνολογίας στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ καθώς εργάστηκε και στο τμήμα δημοσίων σχέσεων της σχολής.

Το 2012 συνεργάστηκε με το σκηνοθέτη Κώστα Καλλέργη για ένα ντοκιμαντέρ παραγωγής του ομίλου ΣΚΑΙ TV, αναλαμβάνοντας την μουσική επιμέλεια αυτού.

Eργάζεται επίσης ως μουσικός παραγωγός και ηχολήπτης στα Modern Music Studios και έχει αναλάβει παραγωγές πολλών μουσικών σχημάτων καθώς και ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών.

Είναι ενεργό μέλος του Progressive Rock σχήματος Groove Therapist που κυκλοφόρησε την πρώτη της δισκογραφική δουλειά το 2015 με τίτλο “Mr. Funker - The Myth” από την The Leaders Records.

Παράλληλα είναι ενεργό μέλος του group Νewmark και έχει επιμεληθεί τη παραγωγή και τη σύνθεση τεσσάρων single, καθώς και τα video-clip αυτών από το 2015 έως και σήμερα.

“...everyone on that train can be going the same direction but have different destinations...”