Κατερίνα Κώτη

Η Κατερίνα Κώτη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983. Ξεκίνησε τις μουσικές σπουδές της στην κλασική κιθάρα και τα θεωρητικά σε ηλικία 8 ετών. Φοίτησε στο Μουσικό Γυμνάσιο/Λύκειο Ιλίου, όπου παρακολούθησε μαθήματα πιάνου, ταμπουρά, φλάουτου και ούτι.

Το 2007 αποφοίτησε από το τμήμα Μουσικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι κάτοχος πτυχίου κλασικής κιθάρας, Αρμονίας, Αντίστιξης και Φούγκας.

Από το 2004 ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το ηλεκτρικό μπάσο παίζοντας σε διάφορα σχήματα και ηχογραφώντας ως session μουσικός.

Το 2015 ολοκλήρωσε το επαγγελματικό τμήμα ηλεκτρικού μπάσου στο Modern Music School Athens, όπου παρακολούθησε μαθήματα ηλ. μπάσου και μοντέρνων θεωρητικών με τους Χρήστο Κεχρή, Γιώργο Γεωργιάδη, Μιχάλη Ευδαίμων, Γρηγόρη Ντάνη, Μιχάλη Καπηλίδη.

Από το 2016 συνεργάζεται με το κιθαριστικό site guitarspot.gr ως bass reviewer.

Παράλληλα, έχει εργαστεί σε διάφορα ωδεία και μουσικές σχολές, ενώ από το 2008 διδάσκει μουσική στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Είναι ιδρυτικό μέλος του Progressive Rock σχήματος Groove Therapist που κυκλοφόρησε την πρώτη της δισκογραφική δουλειά το 2015, με τίτλο “Mr. Funker - The Myth” από την The Leaders Records.

“...everyone on that train can be going the same direction but have different destinations...”