Παναγιώτης Τζινιόλης

Ο Παναγιώτης Τζινιόλης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977. Το 2001 ξεκίνησε ιδιαίτερα μαθήματα με τον Αλβέρτο Παναγιωτόπουλο ενώ παράλληλα φοίτησε στα μουσικά σύνολα του ωδείου ΜUSE υπο την καθοδήγηση των Β.Ρακόπουλου, Α.Λαδόπουλου.

Το 2006 έγινε δεκτός στο Κονσερβατόριο του Ρότερνταμ Ολλανδίας ”Codarts” όπου μαθήτευσε με τους Hans van Oosterhout, Peter Ipma και Joost Kroon έως το 2007. Κατά την παραμονή του στην Ολλανδία παρακολούθησε ιδιαίτερα μαθήματα με τον Steve Clover.
 Επίσης έχει κάνει ιδιαίτερα μαθήματα με τους: Anthony Jackson, Ζαχαρία Πινακουλάκη, Τάκη Κανέλο ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με τούς: Bill Stewart, Peter Erskine, Billy Hart, Richard Bona, Freddy Gruber, Ergan Ogur.

Έχει εμφανιστεί με τούς: Δημήτρη Βασιλάκη, Τηλέμαχο Μούσσα, Ειρήνη Κωνσταντινίδη, Λητώ Βογιατζόγλου, Swing shoes, Τόλη Φασόη, Όναρ, Δ.Κοργιαλά, Ευρυδίκη, Βαγγέλη Μαρκαντώνη, Δημήτρη Καρρά, Αντώνη Ρέμο, Γρηγόρη Βαλτινό, Νένα Βενετσάνου, Ίκαρο Μπαμπασάκη κ.α., ενώ έχει λάβει μέρος σε συναύλιες στην Ελλάδα, Κύπρο, Ολλανδία.

Από το 1984 έως το 2004 υπήρξε επαγγελματίας αθλητής της ξιφασκίας με διακρίσεις στην Ελλάδα όσο και σε διεθνές επίπεδο καθώς διατέλεσε μέλος της εθνικής ομάδας με πολλές συμμετοχές σε Παγκόσμια και Πανευρωπαικά πρωταθλήματα και κύπελλα σε όλον τον κόσμο.

“...everyone on that train can be going the same direction but have different destinations...”